U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Welkom op de website van Verkeersschool De Meester.

Verkeersschool De Meester bevindt zich in Delfgauw, Nederland.

Onze school garandeert u een hoge onderwijsstandaard en concurrerende prijzen. Op Verkeersschool De Meester besteden wij aan elk van onze studenten grote persoonlijke aandacht om ervoor te zorgen dat zij goed op de toekomst worden voorbereid. Wij zijn er trots op dat wij de meest ervaren instructeurs combineren met een ongeëvenaard niveau van persoonlijke aandacht.

Een goede opleiding is tegenwoordig zoveel meer dan even het rijbewijs halen. Kennis en vaardigheden zijn belangrijke voorwaarden voor een veilige deelname aan het verkeer. De tools daarvoor in handen van een professionele rij instructeur die met zijn manier van lesgeven succes hoeft en effectief bijdraag aan veiliger verkeer.

Onze langjarige tradities maken dat we gebruik maken beproefde methoden die zorgen voor onze goede resultaten. Innovatieve technieken maken het leerproces levendig en up-to-date. Bij ons werken traditionele en innovatieve benaderingen samen om een synergie te bereiken waar onze studenten hun voordeel mee kunnen doen. We zien ernaar uit met u samen te werken; u kunt vertrouwen op onze competente en betrokken docenten. Aarzel niet om ons te bellen als u nog vragen of opmerkingen hebt.